dimecres, 23 de gener del 2019

El llibre del cementiri




"No n'hi haurà prou amb un parell d'ànimes bondadoses per fer pujar aquest nen. Caldrà un cementiri sencer".Ningú Owens, "Ning" per als amics, és un nen com qualsevol altre. Bé, seria del tot normal si no visqués al cementiri, no fos educat per fantasmes i el seu tutor no fos un vigilant solitari que transita entre el món dels vius i dels morts. Però el perill més gran per a en "Ning" no s'amaga al cementiri, es troba al món dels vius: és allà on viu un tal Jan, l'assassí de la seva família...









Neil Gaiman va néixer l’any 1960 a Anglaterra. De petit era un gran lector de llibres sobretot li agradaven les novel.les d’aventures i també gran lector de còmics. El seu somni era ser escriptor i per això no va acabar els estudis. De seguida es va posar a treballar en Diaris fent entrevistes i articles, fins que va agafar prou experiencia i es va llençar a escriure les seves primeres novel·les.







Per pensar, per comentar:


- Com creus que et sentiries amb un nom que vol dir “ningú”?
- Ets aventurer? Explica una aventura teva..
- Havies sentit a parlar d’esperits amables ? Què sòn?








7 comentaris:

  1. Hola Sòc l'Astrid i ha na mi m'ha encantat aquest llibre va de una assasi i un nadó que el assasi mata a la seva familia i al nadó se escapa de casa i puja fins al cemantiri i el cementiri el protegir es nadó. M'ha encantat el recomano gràcies.

    ResponElimina
  2. hola sóc l' ot i m'ha estic llegin el cementiri i m'ha agradat molt el meu moment prefe es el que la seva mare està morta i li diu a la señora Owens que si sel pot cedar. jo el recomano molt.:)

    ResponElimina
  3. Que BÉ Astrid i Ot !! Me nalegro molt que us hagi agradat.. A veure si els companys s'animen i el disfruten tant com vosaltres. Heu agafat algun altre llibre? Quin?

    ResponElimina
  4. Fa estona que m'he acabat aquest llibre pero no m'han recordava de posar comentari : )
    a mi m'ha ENCANTAT encara que el final es una mica trist (no dire el que passa per no fer spoiler. el meu personatge preferit es en Silas (pero tambe m'agrada molt la senyora owens. Ho trobot molt divertit que e digui Ningu pero no m'agradaria dir-me aixi. Ho RECOMANOT MOLT. Farem aquesta activitat a l'institut?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sempre ho pots proposar MW!
      Me n'alego que l'hagis disfrutat tant!

      Elimina
  5. XD
    No havia sentit parlar mai aquests esperits.

    ResponElimina
  6. No havia sentit a parlar mai d'aquests esperits dels que em parles.

    ResponElimina