dimecres, 23 de gener del 2019

El jardí secret




Després de perdre els pares a l’Índia a causa d’una epidèmia, Mary Lennox, una nena de nou anys malcriada i insuportable, viatja a Anglaterra per anar a viure amb el seu oncle, Archibald Craven, que no sembla disposat a mostrar cap mena d’interès per ella. Per si això fos poc, la nova llar de la Mary és una mansió perduda enmig del no-res, amb més de cent habitacions, la majoria de les quals tancades amb pany i clau. Només la jove criada de la casa, una noieta anomenada Martha, sembla disposada a perdre el temps amb la Mary, explicant-li coses sobre la casa, els camps que l’envolten i un misteriós jardí tancat des de fa anys; tants, que ja ningú no recorda ben bé on és.





Resultat d'imatges de francis hodgson burnett
Frances Hodgson Burnett


Per pensar, per comentar

- Perquè creus que canvia d’actitud la Mary ?
- T’agradaria trobar un jardí secret a tu?
- Com te l’imagines?









8 comentaris:

  1. Bona tarda Noies i nois !! Què tal amb La Mary ?

    ResponElimina
  2. Jo he llegit el llibre El fantastic senyor Guilliot, i la veritat es que m'ha agradat molt, es tracte de que una guineu que roba el menjar de tres grangers, un dia els grangers es van adonar que els robaba menjar. Que creieu que pasarà?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja l'has acabat ARS ?
      Fas venir ganes de llegir-lo a tothom, oi? fent que imaginin què passarà...
      ja l'has acabat?

      Elimina
  3. El llibre del jardí secret m'ha agradat molt, perquè al principi passa molt lent però a partir de quan hi comencen a haver-hi misteris, no pots parar de llegir.

    ResponElimina
  4. El jardí secret al principi passa una mica lent, però després, quan i comencen a haver-hi misteris ja no pots parar de llegir.

    ResponElimina
  5. El jardí secret és un llibre que el primer tros passa una mica lent però quan i comencen a haver-hi misteris no pots parar de llegir.

    ResponElimina
  6. El jardí secret és un llibre que el primer tros passa una mica lent però quan i comencen a haver-hi misteris no pots parar de llegir.

    ResponElimina
  7. El jardí secret és un llibre que el primer tros passa una mica lent però quan i comencen a haver-hi misteris no pots parar de llegir.

    ResponElimina