dimecres, 23 de gener del 2019

Duna, diari d'un estiu





Arriba l’estiu i la Duna, una nena de 12 anys, està convençuda que serà l’estiu més avorrit de la seva vida perquè la seva mare ha marxat de vacances i l’ha deixada, a ella i a les seves dues germanes, a casa l’avi, un vellet que sempre està de mal humor i fa coses molt estranyes. I a més a més, el seu mestre li ha demanat que escrigui un dietari i això li fa molta mandra! Però a la Duna aquest estiu li deixarà una marca inesborrable en la seva memòria, serà l’estiu de les primeres vegades: el primer enamorament, la primera regla, el primer petó, i també ajudarà el seu avi a superar el dol per la pèrdua de l’àvia, traspassada fa poc.




MURIEL VILLANUEVA. Autora de Duna i més…!!!





La Muriel va nèixer a València el 1976. Ha fet de  professora de música i també professorad’escriptura. Fa meditació. Ha escrit llibres tant volguts i llegits com Tània i el TelescopiJo toco i tu balles, BaracoaRut sense Hac sòn dels més llegits. I fa ben poquet que s’acaba d’editar el seu darrer llibre: El refugi del Tarek.





Per comentar sobre el llibre...


- Has escrit mai un diari ?
- T’agradaria?
- Penses que la Duna i en Max seran amics per sempre?
- Què en penses de com l’avi cuida a la Duna i a les seves germanes?





5 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. A mi m'agradat molt Duna perquè escriure un diari trobo que és molt "xulo" i llegir-lo encara més.:)

    ResponElimina
  3. A mi m'ha agradat molt el llibre duna, es molt divertit i el recomano molt aquest llibre. passan moltes aventures i es molt divertit el recomano el 100%

    ResponElimina
  4. Me N'alegro molt !! L'autora de Duna, ha tret fa un parell de mesos un altre llibre recomanat per la vostra edat que es diu EL REFUGI DE TAREK al Vaixell de Vapor vermell. Si us bé de gust el trobareu a les biblioteques de Girona segurament !

    ResponElimina